Agencija: 28,98 milijuna kuna potpore osiguranju od mogućih šteta u poljoprivredi

Bez autora
Sep 01 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 28,98 milijuna kuna potpore osiguranju od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi, a isplaćene su za 5.777 poljoprivrednih gospodarstava, doznaje se u Agenciji. Kako se navodi u priopćenju, pravo na potporu mogu ostvariti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koja su u svojstvu osiguranika za svoju proizvodnju osigurana policom osiguranja od šteta. Potpora se isplaćuje jednokratno, nositelju poljoprivrednog gospodarstva na žiro-račun prijavljen u Upisnik, za osiguravajuće razdoblje iz prethodne kalendarske godine, napominju iz Agencije.

Agencija: 28,98 milijuna kuna potpore osiguranju od mogućih šteta u poljoprivrediAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je 28,98 milijuna kuna potpore osiguranju od mogućih šteta proizvodnji u poljoprivredi, a isplaćene su za 5.777 poljoprivrednih gospodarstava, doznaje se u Agenciji.

Kako se navodi u priopćenju, pravo na potporu mogu ostvariti poljoprivredna gospodarstva upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, koja su u svojstvu osiguranika za svoju proizvodnju osigurana policom osiguranja od šteta.

Potpora se isplaćuje jednokratno, nositelju poljoprivrednog gospodarstva na žiro-račun prijavljen u Upisnik, za osiguravajuće razdoblje iz prethodne kalendarske godine, napominju iz Agencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik