Maestral se prodaje zbog dugova

Bez autora
Sep 03 2014

Slovenačka HIT grupa raspisala je poziv za prodaju budvanskog hotela Maestral. Za kupovinu hotela vlada veliko interesovanje, a prodaja je nužna zbog reprograma kredita grupacije HIT teškog 100 miliona eura. Dugo najavljivana prodaja hotela Maestral u Pržnom kod Miločera uskoro će biti završena. Kako je novinama saopšteno iz slovenačke kompanije, hotel će biti prodat na javnom tenderu i to po principu najbolje ponude. HIT grupa 2012. godinu završila je sa konsolidovanim neto gubitkom od 32,4 miliona eura. U 2013. godini poslovni rezultati HIT-a su se znatno poboljšali, ali je i na kraju prošle godine zabilježen poslovni neto gubitak, ovoga puta od 5,3 miliona eura.

Maestral se prodaje zbog dugovaSlovenačka HIT grupa raspisala je poziv za prodaju budvanskog hotela Maestral, saznaju Dnevne novine. Za kupovinu hotela vlada veliko interesovanje, a prodaja je nužna zbog reprograma kredita grupacije HIT teškog 100 miliona eura, pišu Dnevne novine.

Dugo najavljivana prodaja hotela Maestral u Pržnom kod Miločera uskoro će biti završena.

Kako je Dnevnim novinama saopšteno iz slovenačke kompanije, hotel će biti prodat na javnom tenderu i to po principu najbolje ponude.

HIT grupa 2012. godinu završila je sa konsolidovanim neto gubitkom od 32,4 miliona eura. U 2013. godini poslovni rezultati HIT-a su se znatno poboljšali, ali je i na kraju prošle godine zabilježen poslovni neto gubitak, ovoga puta od 5,3 miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik