Energoprojekt među najboljim

Bez autora
Sep 06 2014

Ugledni američki časopis "Engeneering News Record" (ENR) rangirao je "Enegoprojekt Holding" na 131. mesto najvećih kuća na svetu među 225 rangiranih kompanija. "Energoprojekt Holding" je ove godine, prema ENR-u, na toj listi napredovao za 13 pozicija sa prošlogodišnjeg 144. mesta, izjavio je generalni direktor "Energoprojekt Holdinga", Vladimir Milovanović. Na listi najvećih svetskih izvođača radova, "Energoprojekt Holding" se nalazi na 232. mestu od ukupno 250 najvećih internacionalnih kompanija, koje su rangirane po ukupnom prihodu ostvarenom na inostranom tržištu. "Energoprojekt Holding" je jedina kompanija iz Srbije i regiona koja se nalazi na toj listi najvećih izvođača radova u svetu, i po tom kriterijumu je prošle godine bio na 229. mestu.

Energoprojekt među najboljimUgledni američki časopis "Engeneering News Record" (ENR) rangirao je "Enegoprojekt Holding" na 131. mesto najvećih kuća na svetu među 225 rangiranih kompanija.

"Energoprojekt Holding" je ove godine, prema ENR-u, na toj listi napredovao za 13 pozicija sa prošlogodišnjeg 144. mesta, izjavio je generalni direktor "Energoprojekt Holdinga", Vladimir Milovanović.

Na listi najvećih svetskih izvođača radova, "Energoprojekt Holding" se nalazi na 232. mestu od ukupno 250 najvećih internacionalnih kompanija, koje su rangirane po ukupnom prihodu ostvarenom na inostranom tržištu, kazao je sagovornik Tanjuga.

"Energoprojekt Holding" je, kako je dodao, jedina kompanija iz Srbije i regiona koja se nalazi na toj listi najvećih izvođača radova u svetu, i po tom kriterijumu je prošle godine bio na 229. mestu.

"Energoprojekt Holding" je polovinom agusta ove godine ugovorio novih poslova u vrednosti od oko 293 miliona evra, koliko je planirano za celu tekucu godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik