Prijave za Školu socijalnog preduzetništva do 22. septembra

Bez autora
Sep 07 2014

Forum mladih sa invaliditetom u saradnji sa Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda i IN Centrom (Centar za inkluziju, inovaciju i integraciju) poziva sve zainteresovane da se prijave za treću Školu socijalnog preduzetništva do ponedeljka, 22. septembra.Škola socijalnog preduzetništva predstavlja edukaciju kroz teorijski i praktičan rad i podršku u pripremi socijalnih biznis planova. Edukacija je namenjena svim pojedincima i/ili organizacijama koje žele da razviju svoja znanja i veštine u oblasti socijalnog preduzetništva i da započnu sopstveni posao.

Prijave za Školu socijalnog preduzetništva do 22. septembraForum mladih sa invaliditetom u saradnji sa Gradskim centrom za socijalno preduzetništvo Beograda i IN Centrom (Centar za inkluziju, inovaciju i integraciju) poziva sve zainteresovane da se prijave za treću Školu socijalnog preduzetništva do ponedeljka, 22. septembra.

Škola socijalnog preduzetništva predstavlja edukaciju kroz teorijski i praktičan rad i podršku u pripremi socijalnih biznis planova. Edukacija je namenjena svim pojedincima i/ili organizacijama koje žele da razviju svoja znanja i veštine u oblasti socijalnog preduzetništva i da započnu sopstveni posao. Pohađanje škole je besplatno, polaznicima su obezbeđeni smeštaj i putni troškovi, a predviđeno vreme održavanja je od 27. do 30. oktobra. Najbolji polaznici će dobiti i mogućnost korišćenja usluga inkubatora za socijalne biznise.

Za sve dodatne informacije potencijalni polaznici škole mogu se javiti na mejl socijalnopreduzetnistvo@fmi.rs ili socijalnopreduzetnistvo@gradskicentar.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik