MIPA u Amanu otvorila predstavništvo za Bliski istok

Bez autora
Sep 08 2014

Agencija Crne Gore za promociju stranih investicija otvorila je u Amanu predstavništvo za Bliski istok. Iz MIPA su saopštili da je kancelarija, koja će promovisati investicione potencijale Crne Gore na Bliskom istoku, rezultat saradnje sa naftnim fondom Al Qamar iz Jordana, koji je finansijski podržao otvaranje predstavništva. Taj događaj je, kako se navodi, rezultat intenzivne saradnje između dvije organizacije, koje zajedno rade na realizaciji investicionih projekata u Crnoj Gori. Direktor MIPA Miloš Jovanović otvaranje predstavništva ocijenio je odličnom prilikom za produbljivanje relacija sa Bliskim istokom. Poznato je da najveće i najprofitabilnije kompanije razvijaju svoje poslovne operacije u ovim zemljama. Do kraja ove godine očekujemo uspostavljanje ozbiljnog partnerskog odnosa sa velikim kompanijama u turizmu, poljoprivredi i obnovljivim izvorima energije, kazao je Jovanović.

MIPA u Amanu otvorila predstavništvo za Bliski istokAgencija Crne Gore za promociju stranih investicija otvorila je u Amanu predstavništvo za Bliski istok.

Iz MIPA su saopštili da je kancelarija, koja će promovisati investicione potencijale Crne Gore na Bliskom istoku, rezultat saradnje sa naftnim fondom Al Qamar iz Jordana, koji je finansijski podržao otvaranje predstavništva. Taj događaj je, kako se navodi, rezultat intenzivne saradnje između dvije organizacije, koje zajedno rade na realizaciji investicionih projekata u Crnoj Gori.

Direktor MIPA Miloš Jovanović otvaranje predstavništva ocijenio je odličnom prilikom za produbljivanje relacija sa Bliskim istokom.

- Poznato je da najveće i najprofitabilnije kompanije razvijaju svoje poslovne operacije u ovim zemljama. Do kraja ove godine očekujemo uspostavljanje ozbiljnog partnerskog odnosa sa velikim kompanijama u turizmu, poljoprivredi i obnovljivim izvorima energije – kazao je Jovanović.

On je saopštio da je naftni fond Al Qamar zainteresovan za realizaciju projekta IT grada u Crnoj Gori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik