Podravka potpuno preuzima Mirnu

Bez autora
Sep 08 2014

Podravka, vlasnik 53,85 posto dionica rovinjske Mirne, uskoro će, prema Zakonu o preuzimanju dioničkih društava, zatražiti od Hanfe da odobri njezinu javnu ponudu za preuzimanje preostalih dionica Mirne. Krajem kolovoza je za 7,53 milijuna kuna kupila ukupno 198.209 dionica koje je putem investicijskih društava prodavala u postupku izvansudskog namirenja. Riječ je o dionicama koje je imao njezin založni dužnik, varaždinski Pluris u stečaju. U Podravci navode da će zahtjev predati samostalno i u roku.

Podravka potpuno preuzima MirnuPodravka, vlasnik 53,85 posto dionica rovinjske Mirne, uskoro će, prema Zakonu o preuzimanju dioničkih društava, zatražiti od Hanfe da odobri njezinu javnu ponudu za preuzimanje preostalih dionica Mirne.

Krajem kolovoza je za 7,53 milijuna kuna kupila ukupno 198.209 dionica koje je putem investicijskih društava prodavala u postupku izvansudskog namirenja. Riječ je o dionicama koje je imao njezin založni dužnik, varaždinski Pluris u stečaju. U Podravci navode da će zahtjev predati samostalno i u roku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik