Portonovi će biti sagrađen do 2017. godine

Bez autora
Sep 11 2014

Predstavnici kompanije Azmont Investments saopštili su na današnjoj konferenciji za štampu da će luksuzni rizort Portonovi biti izgrađen do 2017. godine. Do sada je u pripremi ovog projekta bilo mnogo izazova, ali samo tehničke prirode. Skoro tri mjeseca trajalo je uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava na površini od 200.000 metara kvadratnih. Teren je sada bezbjedan i počelo je šipovanje za gradnju prvih objekata. Izvršni direktor kompanije Azmont Investments Serber Birkan, kazao je da cilj nije gradnja apartmana i njihova prodaja prije nego što se oni završe. On je kazao da kompanija koju prestavlja izgradnjom hotela i marine želi da stvoriti potražnju za ovim kompleksom u cijelom svijetu, pogotovo u zahtjevnom jet set-u. Vodeći arhitekta Azmonta Roj Stivens kazao je da su srž projekta su hotel, donje selo i marina.

Portonovi će biti sagrađen do 2017. godinePredstavnici  kompanije Azmont Investments saopštili su na današnjoj konferenciji za štampu da će luksuzni rizort Portonovi biti izgrađen do 2017. godine.

Radio Jadran prenosi da je do sada u pripremi ovog projekta bilo mnogo izazova, ali samo tehničke prirode.

Skoro tri mjeseca trajalo je uklanjanje neeksplodiranih ubojnih sredstava na površini od 200.000 metara kvadratnih.

Teren je sada bezbjedan i počelo je šipovanje za gradnju prvih objekata.

Izvršni direktor kompanije Azmont Investments Serber Birkan, kazao je da cilj nije gradnja apartmana i njihova prodaja prije nego što se oni završe. On je kazao da kompanija koju prestavlja izgradnjom hotela i marine želi da stvoriti potražnju za ovim kompleksom u cijelom svijetu, pogotovo u zahtjevnom jet set-u.

Vodeći arhitekta Azmonta Roj Stivens kazao je da su srž projekta su hotel, donje selo i marina.

Na press-u je saopšteno da su svi vrijedni istorijski projekti na mjestu bivše kasarne sačuvani, pogotovo mala crkva Svete Neđelje u kojoj su otkriveni i novčići iz Kartagine koji datiraju između 300 i 400 godine prije nove ere.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik