Helios: Strah od otpuštanja zbog loših rezultata

Bez autora
Sep 14 2014

U kompaniji Helios koju je nedavno preuzeo austrijski Ring International radnici strahuju od mogućih otpuštanja jer su rezultati čak i ovoga ljeta bili jako loši. Iako je ljeto razdoblje najbolje prodaje, Helios je u kolovozu ostvario prodaju manju za 14 posto. Strah zaposlenika nije neopravdan, jer je ove godine već otpušteno 120 radnika. Na pitanje novinarke Dela planiraju li otpuštanja, u Heliosu ne daju jasan odgovor. Između redaka je, međutim, moguće razabrati da se nova otpuštanja ne isključuju. Novo vodstvo kompanije i zaposlenici donijeli su odluku da ne otkrivaju detalje međusobnih razgovora.

Helios: Strah od otpuštanja zbog loših rezultataU kompaniji Helios koju je nedavno preuzeo austrijski Ring International radnici strahuju od mogućih otpuštanja jer su rezultati čak i ovoga ljeta bili jako loši.

Iako je ljeto razdoblje najbolje prodaje, Helios je u kolovozu ostvario prodaju manju za 14 posto. Strah zaposlenika nije neopravdan, jer je ove godine već otpušteno 120 radnika. Na pitanje novinarke Dela planiraju li otpuštanja, u Heliosu ne daju jasan odgovor.

Između redaka je, međutim, moguće razabrati da se nova otpuštanja ne isključuju. Novo vodstvo kompanije i zaposlenici donijeli su odluku da ne otkrivaju detalje međusobnih razgovora.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik