Uskoro dvosmjeran protok novca

Bez autora
Sep 14 2014

U Crnoj Gori se u narednom periodu može očekivati omogućavanje funkcije dvosmjernog protoka novca kada je u pitanju PayPal sistem, saopšteno je iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije. Iz Ministarstva su agenciji Mina-business kazali da je, shodno poslovnoj politici kompanije PayPal i uobičajenoj proceduri, u ovom trenutku omogućena samo funkcija plaćanja. PayPal, jedan od najpoznatijih servisa u svijetu za plaćanje preko interneta, od 17. juna dostupan je i u Crnoj Gori. Što se tiče problema u funksionisanja ovog sistema, na adresu Ministarstva do današnjeg dana nije pristigla nijedna žalba, rekli su iz Ministarstva. Iz tog Vladinog resora su saopštili i da u ovom trenutku ne posjeduju statističke podatke o otvorenim nalozima za korišćenje usluga PayPala.

Uskoro dvosmjeran protok novcaU Crnoj Gori se u narednom periodu može očekivati omogućavanje funkcije dvosmjernog protoka novca kada je u pitanju PayPal sistem, saopšteno je iz Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije.

Iz Ministarstva su agenciji Mina-business kazali da je, shodno poslovnoj politici kompanije PayPal i uobičajenoj proceduri, u ovom trenutku omogućena samo funkcija plaćanja.

PayPal, jedan od najpoznatijih servisa u svijetu za plaćanje preko interneta, od 17. juna dostupan je i u Crnoj Gori.

“Što se tiče problema u funksionisanja ovog sistema, na adresu Ministarstva do današnjeg dana nije pristigla nijedna žalba”, rekli su iz Ministarstva.

Iz tog Vladinog resora su saopštili i da u ovom trenutku ne posjeduju statističke podatke o otvorenim nalozima za korišćenje usluga PayPala.

“To su podaci koji su isključivo vlasništvo kompanije PayPal i kao takvi predstavljaju njihovu poslovnu tajnu”, naveli su iz Ministarstva.

Registracija za PayPal se obavlja na zvaničnom sajtu www.paypal.com, a za aktiviranje naloga je potrebna e-mail adresa i važeća platna kartica.

Ministarstvo se još 2009. godine obratilo kompaniji PayPal sa zahtjevom za uključivanje Crne Gore u njihov sistem plaćanja putem interneta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik