Vajber uveo video pozive

Bez autora
Sep 14 2014

Nova, peta verzija Vajbera, aplikacije za razmenu poruka i glasovnih poziva preko interneta, dobila je mogućnost video poziva, kao i deljenja kontakta putem QR kodova.Pre nego što je postala deo aplikacije, opcija video poziva putem mobilnih uređaje bila je u fazi testiranja pune dve godine, a ranije je implementirana u desktop opciji Vibera. Osim video poziva, u verziji aplikacije za iOS i Android uređaje, novost je i uvođenje QR kodova putem kojih se mogu deliti kontakt podaci sa drugim korisnicima.

Vajber uveo video poziveNova, peta verzija Vajbera, aplikacije za razmenu poruka i glasovnih poziva preko interneta, dobila je mogućnost video poziva, kao i deljenja kontakta putem QR kodova.

Pre nego što je postala deo aplikacije, opcija video poziva putem mobilnih uređaje bila je u fazi testiranja pune dve godine, a ranije je implementirana u desktop opciji Vibera, prenosi portal bug.hr.

Osim video poziva, u verziji aplikacije za iOS i Android uređaje, novost je i uvođenje QR kodova putem kojih se mogu deliti kontakt podaci sa drugim korisnicima.

Viber je do kraja godine najavio još tri veće nadogradnje aplikacije koje će, između ostalog, sadržati i igre.

Na početku godine japanska kompanija Rakuten preuzela je Viber, plativši ga 900 miliona dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik