Opel predstavlja model Karl

Bez autora
Sep 14 2014

Nova generacije modela Opel Corsa i moderni Opel ADAM sa troje vrata uskoro će moći da pozdrave novog člana svoje porodice. U leto 2015. godine, pridružiće im se još jedan mali automobil - Opel Karl sa pet vrata. Karl je kratko i zvučno ime koje sa lako pamti, i predstavlja vrednosti brenda Opel: nemački, emotivan i pristupačan, kaže Tina Miler, šef marketinga u Opelu. Sa modelima Karl, ADAM i novom generacijom Corse, lansiranim u razmaku od manje od 30 meseci, Opel će već sledeće godine imati najjači portfolio u segmentu malih i mini automobila u istoriji, ali i jedan od najmlađih na tržištu. Nova porodica malih i mini porodičnih automobila moći će da zadovolji razne potrebe.

Opel predstavlja model KarlNova generacije modela Opel Corsa i moderni Opel ADAM sa troje vrata uskoro će moći da pozdrave novog člana svoje porodice. U leto 2015. godine, pridružiće im se još jedan mali automobil - Opel Karl sa pet vrata.

„Karl je kratko i zvučno ime koje sa lako pamti, i predstavlja vrednosti brenda Opel: nemački, emotivan i pristupačan“, kaže Tina Miler, šef marketinga u Opelu.

Sa modelima Karl, ADAM i novom generacijom Corse, lansiranim u razmaku od manje od 30 meseci, Opel će već sledeće godine imati najjači portfolio u segmentu malih i mini automobila u istoriji, ali i jedan od najmlađih na tržištu. Nova porodica malih i mini porodičnih automobila moći će da zadovolji razne potrebe.

Sa oko 4 metra dužine, Corsa nudi veliku udobnost i odličan balans između spoljašnje veličine i unutrašnjeg prostora u porodično orijentisanoj karoseriji sa pet vrata, ili u sportskoj kupe verziji sa troje vrata. ADAM, šampion individualizacije dužine 3,70 metara, omogućava dinamičnu vožnju, odlične mogućnosti povezivanja i najveće mogućnosti prilagođavanja za one koji žele da njihovo vozilo bude odraz njihovog životnog stila. U kompaktnom izdanju od 3,68 metara, Karl će posedovati pet vrata, do pet sedišta i nudiće najbolje Opelove osobine na inteligentan i veoma praktičan način, i biće novi osnovni model u Opelovom portfoliju.

Karlovo ime predstavlja omaž jednom od sinova Adama Opela koji je osnovao kompaniju 1862. godine. I dok je Adam od Opela napravio najvećeg proizvođača bicikala u Nemačkoj, njegovi sinovi Karl, Vilhelm i Fridrih upustili su se u automobilsku avanturu 1898. godine, da bi već naredne godine napravili svoj prvi automobil.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik