Novi Legolend u Dubaiju

Bez autora
Sep 15 2014

U Dubaiju je u toku izgradnja Legolend parka, šestog u svetu, a prvog na teritoriji Bliskog istoka. Kompanija Meras Holding investiraće oko dve milijarde evra u novi park čija izgradnja treba da bude završena do početka Svetske izložbe Ekspo u Dubaju 2020.Završetak prve faze projekta planiran je do 2016. Na radovima je angožovana i belgijska firma Besiks koja će zahvaljući ovom projektu zaposliti 500 radnika. Ugovor koji je potpisala belgijska firma vredan je između 52 miliona i 60 miliona evra.

Novi Legolend u DubaijuU Dubaiju je u toku izgradnja Legolend parka, šestog u svetu, a prvog na teritoriji Bliskog istoka.

Kompanija Meras Holding investiraće oko dve milijarde evra u novi park čija izgradnja treba da bude završena do početka Svetske izložbe Ekspo u Dubaju 2020, preneli su belgijski mediji.

Završetak prve faze projekta planiran je do 2016.

Na radovima je angožovana i belgijska firma Besiks koja će zahvaljući ovom projektu zaposliti 500 radnika. Ugovor koji je potpisala belgijska firma vredan je između 52 miliona i 60 miliona evra.

Kompanija Meras Holding je već izgradila dva tematska parka u Dubajiu, Bolivud i Moušengejt.

U svetu je dosada izgrađeno pet Legolend Parkova, dva u SAD a tri u Evropi, u Engleskoj, Danskoj i Nemačkoj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik