Izgradnja "Južnog toka" u Srbiji u oktobru

Bez autora
Sep 16 2014

Puna izgradnja "Južnog toka" u Srbiji počeće u oktobru, najavio je zamenik direktora za projekte u "Gaspromu" Aleksandar Siromjatin. Siromjatin je istakao će se radovi na "Južnom toku" u Srbiji odvijati bez obzira na situaciju u Bugarskoj, u kojoj su radovi na "Južnom toku" trenutno suspendovani dok se projekat ne usaglasi sa pravilima EU.Siromjatin je u Budimpešti, na konferenciji o mogućnosti korišćenja prirodnog gasa u Dunavskom regionu, najavio da će do kraja septembra u Srbiji biti završena i izdata građevinska dozvola za trasu tog gasovoda kroz našu zemlju.

Izgradnja Puna izgradnja "Južnog toka" u Srbiji počeće u oktobru, najavio je zamenik direktora za projekte u "Gaspromu" Aleksandar Siromjatin.

Siromjatin je istakao će se radovi na "Južnom toku" u Srbiji odvijati bez obzira na situaciju u Bugarskoj, u kojoj su radovi na "Južnom toku" trenutno suspendovani dok se projekat ne usaglasi sa pravilima EU.

Siromjatin je u Budimpešti, na konferenciji o mogućnosti korišćenja prirodnog gasa u Dunavskom regionu, najavio da će do kraja septembra u Srbiji biti završena i izdata građevinska dozvola za trasu tog gasovoda kroz našu zemlju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik