Nikon uživo na Photokini 2014

Bez autora
Sep 17 2014

Nikon je ponovo zauzeo centralnu poziciju na međunarodnom sajmu posvećenom foto-video svetu, Photokina 2014, koji se tradicionalno održava u Kelnu. Posetioci Nikon zone će moći da uživo isprobaju sve proizvode kompanije Nikon i sretnu se sa mnogim poznatim svetskim fotografima, razmene iskustva i uživaju u odličnim fotografijama.Kompanija Nikon je u okviru Nikon booth zone pripremila brojna iznenađenja, a među najinteresantnijim je svakako prisustvo vrhunskih profesionalnih fotografa i snimatelja među kojima su sportski fotograf Lucas Gilman, snimatelj Corey Rich, zatim čuveni sportski fotograf Ray Demski i kreativan i inspirativna, Miss Aniela.

Nikon uživo na Photokini 2014Nikon je ponovo zauzeo centralnu poziciju na međunarodnom sajmu posvećenom foto-video svetu, Photokina 2014, koji se tradicionalno održava u Kelnu. Posetioci Nikon zone će moći da uživo isprobaju sve proizvode kompanije Nikon i sretnu se sa mnogim poznatim svetskim fotografima, razmene iskustva i uživaju u odličnim fotografijama.

Kompanija Nikon je u okviru Nikon booth zone pripremila brojna iznenađenja, a među najinteresantnijim je svakako prisustvo vrhunskih profesionalnih fotografa i snimatelja među kojima su sportski fotograf Lucas Gilman, snimatelj Corey Rich, zatim čuveni sportski fotograf Ray Demski i kreativan i inspirativna, Miss Aniela. Svi oni će na sebi svojstven način podeliti svoj bogato iskustvo sa posetiocima sa posebnim osvrtom na najnovije Nikon DSLR modele među kojima su D4S i Nikon D810.

Na sredini Nikon zone nalazi se interaktivni lightbox gde se posetioci fotografišu na uzbudljiv i originalan način.

"Proizvodi kompanije Nikon već decenijama pomoraju granice u svetu fotografije i ponosni smo što na Photokini 2014. predstavljamo veliki broj noviteta. Pored novih proizvoda, veoma nam je drago što su tu i svetski uspešni fotografi koji će svoja iskustva podeliti sa ostalim Nikon fotografima i fanovima", izjavio je povodom otvaranja Photokine Takami Tsuchida, predsednik Nikon Europe.

Fotokina je otvorena od 16. do 23. septembra i to u periodu od 10 do 18 časova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik