Otvaraju novi ured i najavljuju zapošljavanja

Bez autora
Sep 18 2014

Adacta, vodeća regionalna tvrtka s područja implementacije Microsoftovih poslovnih rješenja, predstavila je novinarima svoje planove i aktivnosti do kraja godine, priopćeno je iz tvrtke. Podsjetili su kako je nakon sedam godina konkurentskog nadmetanja i investicija u razvoj MS Dynamics Businessa, Microsoft preuzeo vodeću poziciju od SAP-a u segmentu ERP (Enterprise Resource Planning) rješenja. Kako se tvrdi u priopćenju, Hrvatska je prva zemlja u svijetu u kojoj se to dogodilo, a "tvrtka Adacta je, kao najveći Microsoft Dynamics partner u Hrvatskoj i regiji, uvelike tome pridonijela". Uspjeh na hrvatskom tržištu rezultirao je i potrebom za otvaranjem nove poslovnice u Osijeku gdje će Adacta od listopada zapošljavati par novih informatičkih stručnjaka. Kako su istaknuli, neće se zaustaviti samo na ovom broju zaposlenika, već im je namjera daljnje širenje.

Otvaraju novi ured i najavljuju zapošljavanjaAdacta, vodeća regionalna tvrtka s područja implementacije Microsoftovih poslovnih rješenja, predstavila je novinarima svoje planove i aktivnosti do kraja godine, priopćeno je iz tvrtke.

Podsjetili su kako je nakon sedam godina konkurentskog nadmetanja i investicija u razvoj MS Dynamics Businessa, Microsoft preuzeo vodeću poziciju od SAP-a u segmentu ERP (Enterprise Resource Planning) rješenja. Kako se tvrdi u priopćenju, Hrvatska je prva zemlja u svijetu u kojoj se to dogodilo, a "tvrtka Adacta je, kao najveći Microsoft Dynamics partner u Hrvatskoj i regiji, uvelike tome pridonijela".

Uspjeh na hrvatskom tržištu rezultirao je i potrebom za otvaranjem nove poslovnice u Osijeku gdje će Adacta od listopada zapošljavati par novih informatičkih stručnjaka. Kako su istaknuli, neće se zaustaviti samo na ovom broju zaposlenika, već im je namjera daljnje širenje. Zbog specifičnosti posla, u Adacti su stalno u potrazi za novim zaposlenicima i stručnjacima koji bi se uključili u njihove timove, ističe se u priopćenju.

Jesen će obilježiti organizacijom dviju konferencija. Prva, koja će se održati 30. rujna, namijenjena je osiguravateljskim kućama, dodaju iz tvrtke. Naime, na toj će se konferenciji dotaknuti aktualnih trendova na tržištu osiguranja i promjena koje se osjećaju u posljednje vrijeme poput liberalizacije tržišta autoosiguranja. Također, predstavit će se proizvodi i usluge koji osiguravajućim kućama pomažu u zadržavanju rezultata u aktualnim tržišnim uvjetima. Na konferenciji se očekuju predstavnici svih vodećih hrvatskih osiguravajućih kuća.

Druga je konferencija predviđena za studeni i namijenjena je Adactinim postojećim i budućim klijentima, kao i svim zainteresiranima za poslovna rješenja i njihovu primjenu u praksi. Radi se o već tradicionalnoj Adactinoj godišnjoj konferenciji na kojoj će se predstaviti novi i postojeći proizvodi i partneri, dok će gosti imati jedinstvenu priliku upoznati se s novim verzijama postojećih sustava, od kojih će neki biti predstavljeni po prvi put na hrvatskom tržištu, kaže se u priopćenju Adacte.

Adacta grupu danas sačinjavaju poduzeća u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu te podružnica u Mariboru. U Grupi radi više od 300 stručnjaka. Grupa godišnje ostvaruje 17 milijuna eura prometa, a bavi se razvojem i uvođenjem poslovnih informacijskih rješenja, poslovnim savjetovanjem te upravljanjem u uvođenju promjena u poduzećima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik