Triglav: Međunarodno priznanje za godišnji izvještaj 2013.

Bez autora
Sep 21 2014

Triglav Grupa (u oviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje AD) i Studio Kernel su primili počasno priznanje za komunikaciju vrijednosti godišnjeg izvještaja za 2013. godinu, i to za kvalitetno izdanje u PDF formatu i netradicionalan pristup. Svečana dodjela priznanja Arc Awards za višadostignućau oblasti kvaliteta godišnjih izvještaja održaće se 25. septembra u Njujorku. Triglav Grupa je godišnji izvještaj za 2013. izdala u elektronskoj formi. PDF izdanje, za koje je nagrađena, između ostalog karakteriše brz pristup povezanim unutrašnjim i spoljašnjim sadržajima pogodan za korisnika. Međunarodni Arcov žiri je izvještaj Triglav Grupe nagradio i s aspekta netradicionalnog pristupa. Cjelovito i smisleno su, naime, povezani akcenti obnovljene poslovne strategije i godišnjih rezultata u PDF izdanju, na odzivno dizajniranoj internet platformi, u formi video i štampanih informacija investitora.

Triglav: Međunarodno priznanje za godišnji izvještaj 2013.Triglav Grupa (u oviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje AD) i Studio Kernel su primili počasno priznanje za komunikaciju vrijednosti godišnjeg izvještaja za 2013. godinu, i to za kvalitetno izdanje u PDF formatu i netradicionalan pristup. Svečana dodjela priznanja Arc Awards za višadostignućau oblasti kvaliteta godišnjih izvještaja održaće se 25. septembra u Njujorku.

Triglav Grupa je godišnji izvještaj za 2013. izdala u elektronskoj formi. PDF izdanje, za koje je nagrađena, između ostalog karakteriše brz pristup povezanim unutrašnjim i spoljašnjim sadržajima pogodan za korisnika. Međunarodni Arcov žiri je izvještaj Triglav Grupe nagradio i s aspekta netradicionalnog pristupa. Cjelovito i smisleno su, naime, povezani akcenti obnovljene poslovne strategije i godišnjih rezultata u PDF izdanju, na odzivno dizajniranoj internet platformi, u formi video i štampanih informacija investitora.

Interaktivno izdanje godišnjeg izvještaja na slovenačkom i engleskom jeziku stoji na raspolaganju korisnicima na internet adresama www.triglav.eu i http://lp2013.triglav.eu/, kao i http://ar2013.triglav.eu. Glavni izvještaj „Održavamo pravac: profitabilnost, sigurnost”uvjerljivo ilustruje sekvence trke Davida Kadunca, odličnog slovenačkog ultramaratonca. 

Vodeći u specijalizovanim međunarodnim ocjenama izlaže da već više od četvrt vijeka nudi uvid u ostvarivanje najviših standarda kvaliteta godišnjih izvještaja. To mu omogućavaju visoko učešće i globalna zastupljenost privrednih grana i javnih sektora, kao i geografskih područja iz kojih dolaze ocjenjivani radovi. Arcova priznanja potvrđuju dosadašnje dobre ocjene komunikacione vrijednosti godišnjih izvještaja Triglav Grupe u stručnim ocjenama kod kuće i u inostranstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik