Er Srbija od 23. septembra uvodi liniju Beograd - Tirana

Bez autora
Sep 21 2014

Nacionalna aviokompanija Er Srbija saopštila je danas da od 23. septembra uvodi novu liniju između Beograda i Tirane i letove će obavljati tri puta nedeljno.Prvi gosti na novoj ruti kompanije Er Srbija biće zvaničnici Vlade Srbije, grada Beograda, aerodroma Nikola Tesla, Direktorata za Civilno Vazduhoplovstvo, kao i ambasador Republike Albanije u Beogradu. Po sletanju, gostima će se u Tirani na ceremoniji tim povodom pridružiti predstavnici Vlade Albanije, aerodroma "Majka Tereza" u Tirani, kao i ambasador Republike Srbije u Tirani.

Er Srbija od 23. septembra uvodi liniju Beograd - TiranaNacionalna aviokompanija Er Srbija saopštila je danas da od 23. septembra uvodi novu liniju između Beograda i Tirane i letove će obavljati tri puta nedeljno.

Prvi gosti na novoj ruti kompanije Er Srbija biće zvaničnici Vlade Srbije, grada Beograda, aerodroma Nikola Tesla, Direktorata za Civilno Vazduhoplovstvo, kao i ambasador Republike Albanije u Beogradu. Po sletanju, gostima će se u Tirani na ceremoniji tim povodom pridružiti predstavnici Vlade Albanije, aerodroma "Majka Tereza" u Tirani, kao i ambasador Republike Srbije u Tirani.

Uvođenje nove linije biće obeleženo promotivnom cenom karata. Promotivna cena za povratne letove na relaciji Beograd-Tirana, počinje od 99 evra (cena uključuje sve takse, primenjuju se opšti uslovi prevoza) i važiće za putovanja u periodu od 23. septembra do 31. decembra 2014.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik