Za garancije i otpremnine 24,5 miliona

Bez autora
Sep 22 2014

Po osnovu garancija i otpremnina iz državnog budžeta je od početka ove godine isplaćeno ukupno 24,5 miliona eura. Iz Ministarstva finansija su saopštili da je u prošloj godini po istom osnovu isplaćeno 109,66 miliona eura. U ovoj godini po osnovu aktiviranih garanacija plaćeno je 15,25 miliona eura, a u prošloj godini otplaćeno je 107,2 miliona eura duga po izdatim garancijama, rekli su iz Ministarstva finansija. Sa budžetske pozicije "otpremnine" u prošloj godini su isplaćena sredstva u iznosu od 2,46 miliona eura, dok je u ovoj godini za iste namjene isplaćeno 9,25 miliona eura. Od ukupno isplaćenih garancija u prošloj godini na garancije za kredite Kombinata aluminijuma (KAP) odnsilo se 102,7 miliona eura.

Za garancije i otpremnine 24,5 milionaPo osnovu garancija i otpremnina iz državnog budžeta je od početka ove godine isplaćeno ukupno 24,5 miliona eura.

Iz Ministarstva finansija su saopštili da je u prošloj godini po istom osnovu isplaćeno 109,66 miliona eura.

"U ovoj godini po osnovu aktiviranih garanacija plaćeno je 15,25 miliona eura, a u prošloj godini otplaćeno je 107,2 miliona eura duga po izdatim garancijama", rekli su iz Ministarstva finansija za Dan.

Sa budžetske pozicije "otpremnine" u prošloj godini su isplaćena sredstva u iznosu od 2,46 miliona eura, dok je u ovoj godini za iste namjene isplaćeno 9,25 miliona eura.

Od ukupno isplaćenih garancija u prošloj godini na garancije za kredite Kombinata aluminijuma (KAP) odnsilo se 102,7 miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik