I dalje negativni trendovi

Bez autora
Sep 22 2014

Kao posljedica nastavka recesije te osobito nepovoljnih kretanja na tržištu rada, ukupni krediti banaka stanovništvu u srpnju su nastavili pad i to već 25. mjesec zaredom. I građevinski su radovi u srpnju pali za 7,4 posto u usporedbi sa srpnjem prošle godine, dok su u prvih sedam mjeseci bili gotovo 8 posto manji nego u tom razdoblju lani. Prema podacima Državnoga zavoda za statistiku, ukupna proizvodnja mlijeka na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima prošle je godine smanjena za gotovo 10 posto u odnosu prema 2012. Za čak 18 posto smanjene su količine mlijeka koje su ta gospodarstva dala u otkup.

I dalje negativni trendoviKao posljedica nastavka recesije te osobito nepovoljnih kretanja na tržištu rada, ukupni krediti banaka stanovništvu u srpnju su nastavili pad i to već 25. mjesec zaredom.

I građevinski su radovi u srpnju pali za 7,4 posto u usporedbi sa srpnjem prošle godine, dok su u prvih sedam mjeseci bili gotovo 8 posto manji nego u tom razdoblju lani.

Prema podacima Državnoga zavoda za statistiku, ukupna proizvodnja mlijeka na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima prošle je godine smanjena za gotovo 10 posto u odnosu prema 2012. Za čak 18 posto smanjene su količine mlijeka koje su ta gospodarstva dala u otkup.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik