Za autocestu Banja Luka - Doboj 35 miliona eura

Bez autora
Sep 22 2014

Vijeće ministara BiH utvrdilo je danas na izvanrednoj sjednici u Sarajevu Prijedlog ugovora o suglasnosti na uvećanje zajma i prihvaćanju uvećanja obveza po Ugovoru o jamstvu (Banja Luka - Doboj - faza 1) između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj vrijedan dodatnih 35 milijuna eura. Tako je ukupna vrijednost zajma 185 milijuna eura za projekt izgradnje autoceste Banja Luka - Doboj, dionica Prnjavor - Doboj u dužini 36,612 km, uključujući 22,627 km lokalnih puteva i usluge nadzora. Ranijim ugovorom je za ovaj projekt bilo odobreno 150 milijuna eura.

Za autocestu Banja Luka - Doboj 35 miliona euraVijeće ministara BiH utvrdilo je danas na izvanrednoj sjednici u Sarajevu Prijedlog ugovora o suglasnosti na uvećanje zajma i prihvaćanju uvećanja obveza po Ugovoru o jamstvu (Banja Luka - Doboj - faza 1) između Bosne i Hercegovine i Europske banke za obnovu i razvoj vrijedan dodatnih 35 milijuna eura.

Tako je ukupna vrijednost zajma 185 milijuna eura za projekt izgradnje autoceste Banja Luka - Doboj, dionica Prnjavor - Doboj u dužini 36,612 km, uključujući 22,627 km lokalnih puteva i usluge nadzora. Ranijim ugovorom je za ovaj projekt bilo odobreno 150 milijuna eura.

Ministarstvo financija i trezora dostavit će prijedlog ugovora Predsjedništvu BiH u daljnju proceduru, a za bh. potpisnika predložen je ministar  Nikola Špirić, priopćila je Služba za informiranje VMBiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik