Kinezi zainteresovani za "Zastava kamione"

Bez autora
Sep 22 2014

Kineska kompanija "Jac motors" podnela je Agenciji za privatizaciju ponudu za strateško partnerstvo s fabrikom "Zastava kamioni". Direktor "Zastava kamiona" Đorđe Nestorović rekao je da, prema njegovom saznanju, ima četiri ili pet zainteresovanih firmi za privatizaciju te fabrike. Grupa "Zastava vozila" i kineska kompanija "Jac motors" potpisale su u martu 2014. Memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji u proizvodnji teretnih i terenskih vozila, koja bi bila realizovana u tri faze. Kragujevačka fabrika "Zastava kamioni" ima 390 zaposlenih.

Kinezi zainteresovani za "Zastava kamione"Kineska kompanija "Jac motors" podnela je Agenciji za privatizaciju ponudu za strateško partnerstvo s fabrikom "Zastava kamioni".

Direktor "Zastava kamiona" Đorđe Nestorović rekao je agenciji Beta da, prema njegovom saznanju, ima četiri ili pet zainteresovanih firmi za privatizaciju te fabrike.

Grupa "Zastava vozila" i kineska kompanija "Jac motors" potpisale su u martu 2014. Memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji u proizvodnji teretnih i terenskih vozila, koja bi bila realizovana u tri faze.

Kragujevačka fabrika "Zastava kamioni" ima 390 zaposlenih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik