Kineski CWE ulagaće u Srbiju

Bez autora
Sep 22 2014

Kineska kompanija "China International Water and Electric Corporation" (CWE) zainteresovana je za ulaganje u Srbiji. CWE je veoma zainteresovana da udje na energetsko tržište severoistočne Evrope, a naročito Srbije, koja je centar čitavog regiona, saopšteno je iz kompanije povodom predstavljanja novootvorenog ogranka kompanije. Kineska kompanija se nada da će u svom budućem poslovanju u Srbiji uposliti lokalne kompanije, radnike i materijale u najvećem mogućem kapacitetu i da će na taj način obezbedti znatno povećanje radnih mesta i prosperitet srpske ekonomije. U poslednjih 60 godina, koliko kompanija postoji potpisala je više od 800 internacionalnih ugovora u više od 70 zemalja i regiona. Ugovori se odnose na infrastrukturu kao što su hidroelektrane, brane, luke...

Kineski CWE ulagaće u SrbijuKineska kompanija "China International Water and Electric Corporation" (CWE) zainteresovana je za ulaganje u Srbiji.

CWE je veoma zainteresovana da udje na energetsko tržište severoistočne Evrope, a naročito Srbije, koja je centar čitavog regiona, saopšteno je iz kompanije povodom predstavljanja novootvorenog ogranka kompanije.

Kineska kompanija se nada da će u svom budućem poslovanju u Srbiji uposliti lokalne kompanije, radnike i materijale u najvećem mogućem kapacitetu i da će na taj način obezbedti znatno povećanje radnih mesta i prosperitet srpske ekonomije.

U poslednjih 60 godina, koliko kompanija postoji potpisala je više od 800 internacionalnih ugovora u više od 70 zemalja i regiona. Ugovori se odnose na infrastrukturu kao što su hidroelektrane, brane, luke...

Dogadjaju će, kako je najavio organizator, prisustvovati ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić i ambasador Kine u Srbiji Li Mančanga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik