Croatia osiguranje - 500 radnika višak

Bez autora
Sep 23 2014

Croatia osiguranje (CO) pokreće postupak kolektivnog zbrinjavanja viška djelatnika kojim će biti obuhvaćeno 500 radnika, izvijestili su iz te tvrtke putem Zagrebačke burze. Jedan dio radnika prijeći će na nova radna mjesta u prodaji, dok će za ostale djelatnike obuhvaćene programom biti osigurana sredstva za otpreminine. Prema podacima iz financijskog izvješća za 2013. Croatia osiguranje d.d. na kraju prošle godine imalo je 2.715 zaposlenih. Croatia osiguranje u većinskom je vlasništvu Adris grupe koja je u ožujku od države kupila 39,05 posto udjela u tom najvećem hrvatskom osiguravatelju za 905 milijuna kuna te se obvezala na dokapitalizaciju od 840 milijuna kuna. Nakon dokapitalizacije Adris u Croatia osiguranju ima 60 posto vlasništva, dok državi ostaje 28 posto.

Croatia osiguranje - 500 radnika višakCroatia osiguranje (CO) pokreće postupak kolektivnog zbrinjavanja viška djelatnika kojim će biti obuhvaćeno 500 radnika, izvijestili su iz te tvrtke putem Zagrebačke burze. Jedan dio radnika prijeći će na nova radna mjesta u prodaji, dok će za ostale djelatnike obuhvaćene programom biti osigurana sredstva za otpreminine.

Prema podacima iz financijskog izvješća za 2013. Croatia osiguranje d.d. na kraju prošle godine imalo je 2.715 zaposlenih.

Croatia osiguranje u većinskom je vlasništvu Adris grupe koja je u ožujku od države kupila 39,05 posto udjela u tom najvećem hrvatskom osiguravatelju za 905 milijuna kuna te se obvezala na dokapitalizaciju od 840 milijuna kuna. Nakon dokapitalizacije Adris u Croatia osiguranju ima 60 posto vlasništva, dok državi ostaje 28 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik