"Palas" među tri najbolja hotela

Bez autora
Sep 24 2014

Petrovački hotel Palas na sajmu u Parizu uvršten je među tri najbolja hotela u konkurenciji 11 Mediteranskih zemalja u kojima postoje klub hoteli "Prodintoura". HG Budvanska rivijera nastavlja poslovnu saradnju sa prestižnim Francuskim turoperatorom, agencijom “Prodintour” - dogovoreno je već prvog dana u okviru velike turističke berze Top resa u Parizu, potvrdila je portparol Vesna Lagator. Ugovor za 2015. označiće deceniju saradnje sa tim touroperatorom. Pozitivni utisci turista uvrstili su hotel Palas među 3 najbolja hotela u konkurenciji 11 mediteranskih zemalja u kojima postoje klub hoteli Prodintoura. Precizan rejting hotela znaće se polovinom oktobra, nakon obrade svih pristiglih anketa. Veoma je važno da su već započeti pregovori i za 2016., kaže Lagator.

"Palas" među tri najbolja hotelaPetrovački hotel Palas na sajmu u Parizu uvršten je među tri najbolja hotela u konkurenciji 11 Mediteranskih zemalja u kojima postoje klub hoteli "Prodintoura".

HG Budvanska rivijera nastavlja poslovnu saradnju sa prestižnim Francuskim turoperatorom, agencijom “Prodintour” - dogovoreno je već prvog dana u okviru velike turističke berze Top resa u Parizu, potvrdila je Radiju CG portparol Vesna Lagator.

“Ugovor za 2015. označiće deceniju saradnje sa tim touroperatorom. Pozitivni utisci turista uvrstili su hotel Palas među 3 najbolja hotela u konkurenciji 11 mediteranskih zemalja u kojima postoje klub hoteli Prodintoura. Precizan rejting hotela znaće se polovinom oktobra, nakon obrade svih pristiglih anketa. Veoma je važno da su već započeti pregovori i za 2016.", kaže Lagator.

Još jedan važan iskorak u osvajanju Francuskog tržišta napravljen je potpisivanjem ugovora sa MTO Travel za dolaske turista u hotel Castellastva.

“Ugovor će važiti za period od 18. aprila do 18. oktobra, tako da se taj hotel vraća u turističke tokove sa aktivnim funkcionisanjem od šest mjeseci u toku godine i ostvariće pred i post sezonski rad. Hotel je nakon četrdeset godina od otvaranja u potpunosti rekonstruisan i kategorizacijom resornog ministarstva dobio je četiri zvjezdice. I tokom ove sezone, od otvaranja tokom juna, bilježi dobru popunjenost i radiće do kraja oktobra.”

Nakon razgovora sa predstavnicima Thomas Cook-a, za tržišta Francuske i Belgije, u HG Budvanska rivijera nadaju se dobroj poslovnoj godini za narednu, ali i za sezonu 2016, saopštila je Lagator.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik