Samsung telefoni i tableti kao mobilni punjači

Bez autora
Sep 25 2014

Samsung je predstavio novi USB kabl PSC (Power Sharing Cable) koji omogućava da dva uređaja dele energiju, objavljeno je danas nanjihovom sajtu.Kabl se prodaje po ceni od 19,99 dolara i obezbeđuje punjenje bilo kog uređaja koji se obično puni preko porta microUSB - jednostavno njegovim povezivanjem na smartfon ili tablet "galaksi" - transformiše u mobilne punjače.

Samsung telefoni i tableti kao mobilni punjačiSamsung je predstavio novi USB kabl PSC (Power Sharing Cable) koji omogućava da dva uređaja dele energiju, objavljeno je danas nanjihovom sajtu.

Kabl se prodaje po ceni od 19,99 dolara i obezbeđuje punjenje bilo kog uređaja koji se obično puni preko porta microUSB - jednostavno njegovim povezivanjem na smartfon ili tablet "galaksi" -  transformiše u mobilne punjače.

Sistem funkcioniše zahvaljujući aplikaciji PSA (Power Sharing App) koja omogućava da se odredi koju količinu energije korisnik želi da deli sa drugim uređajem.

Kabl trenutno funkcioniše samo kod uređaja "galaxy S5", "alpha", "note 4", "avant" i "galaxy tab s". Naredni proizvodi Samsunga u tim kategorijama će nesumljivo moći da koriste PS (Power Sharing).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik