Podrška zapošljavanju mladih

Bez autora
Sep 28 2014

U okviru dugogodišnjeg projekta „Budi Vip student“, kompanija „Vip mobile“ nagradila je 20 najboljih akademaca teorijskim i praktičnim znanjima na plaćenoj praksi u ovoj internacionalnoj kompaniji.Talentovani studenti sa završnih godina fakulteta su tako dobili priliku da tokom dva meseca steknu profesionalnu edukaciju, koja će im značiti pri pronalaženju prvog posla. „Budi Vip student“ program prakse se organizuje svakog leta od 2007. godine i ima za cilj ulaganje u razvoj budućih stručnjaka u oblasti telekomunikacija, finansija, ekonomije i marketinga.

Podrška zapošljavanju mladihU okviru dugogodišnjeg projekta „Budi Vip student“, kompanija „Vip mobile“ nagradila je 20 najboljih akademaca teorijskim i praktičnim znanjima na plaćenoj praksi u ovoj internacionalnoj kompaniji. Talentovani studenti sa završnih godina fakulteta su tako dobili priliku da tokom dva meseca steknu profesionalnu edukaciju, koja će im značiti pri pronalaženju prvog posla.

„Budi Vip student“ program prakse se organizuje svakog leta od 2007. godine i ima za cilj ulaganje u razvoj budućih stručnjaka u oblasti telekomunikacija, finansija, ekonomije i marketinga. Sedmi po redu projekat podržan je od strane Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija, kao i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i fakulteta tehničke, IT i biznis orijentacije iz cele zemlje.

- Pored upoznavanja procesa u sistemu prodaje, naučili smo puno o poslovnoj kulturi, kompanijskom bontonu i značaju timskog rada - ističe Dragana Stanković iz Novog Sada.

Tokom jula i avgusta, „Vip studenti“ bili su u prilici da prisustvuju i edukativnim seminarima iz oblasti poslovnih veština, a takođe im je obezbeđeno mentorstvo „Vipovih“ menadžera tokom prakse i daljeg školovanja na master studijama. Na projektu „Budi Vip student“, do sada je učestvovalo 127 „Vip studenata“, a čak njih 21 je dobilo zaposlenje u kompaniji „Vip mobile“, što predstavlja podsticaj zapošljavanja mladih stručnjaka u industriji telekomunikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik