"Medimpex" ulazi u prodavnice DM-a

Bez autora
Sep 29 2014

Sarajevski "Medimpex", koji već godinama slovi kao jedna od najuspješnijih kompanija u BiH u veleprodaji lijekova, potpisao je ugovor s lancem drogerija DM. "Medimpex" je zastupnik mnogih poznatih svjetskih brendova u BiH kao što su ESI, "Himalaya Herbals", "Arkopharma", "Relaxsan", "Cederroth" i "Reckitt Benckiser". Od sada će kupci u prodavnicama DM-a širom BiH moći nabaviti neki od proizvoda iz našeg asortimana. Trenutno su to četiri vrste zubnih pasti "Himalaya Herbals", a od 1. oktobra bit će ubačeni proizvodi za njegu lica i tijela, kažu iz "Medimpexa". Ova uspješna firma bavi se i projektiranjem, inžinjeringom, izgradnjom zdravstvenih objekata i isporukom, montažom i održavanjem medicinske opreme.

"Medimpex" ulazi u prodavnice DM-aSarajevski "Medimpex", koji već godinama slovi kao jedna od najuspješnijih kompanija u BiH u veleprodaji lijekova, potpisao je ugovor s lancem drogerija DM. "Medimpex" je zastupnik mnogih poznatih svjetskih brendova u BiH kao što su ESI, "Himalaya Herbals", "Arkopharma", "Relaxsan", "Cederroth" i "Reckitt Benckiser".

- Od sada će kupci u prodavnicama DM-a širom BiH moći nabaviti neki od proizvoda iz našeg asortimana. Trenutno su to četiri vrste zubnih pasti "Himalaya Herbals", a od 1. oktobra bit će ubačeni proizvodi za njegu lica i tijela - kažu iz "Medimpexa".
 
Ova uspješna firma bavi se i projektiranjem, inžinjeringom, izgradnjom zdravstvenih objekata i isporukom, montažom i održavanjem medicinske opreme.

"Medimpex" je 1989. osnovao Šemso Mujezin i to je bila prva privatna veleprodaja farmaceutskih i hemijskih proizvoda i medicinske opreme u BiH. Više o ovoj uspješnoj firmi možete saznati na web stranici www.medimpex.ba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik