Loznica: Konkurs za dodelu subvencija

Bez autora
Sep 29 2014

Gradski Fond za razvoj Loznice raspisao je konkurs za subvencije u poljoprivredi i stočarstvu. Konkurs će biti otvoren sve dok se ne raspodeli predviđeni iznos od 9,1 milion dinara, a najkasnije do 1. decembra. Subvencije se dodeljuju registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za nabavku plastenika, sistema za navodnjavanje, bušenje arterskih bunara i veštačko osemenjivanje krava junica. Pojedinačni iznosi subvencija su od 20.000 do 250.000 dinara. Loznički fond je ove godine voćarima već podelio 90.000 sadnica malina i 1.800 sadnica šljiva i stotinu košnica. Gradska skupština Loznice je Fond za razvoj osnovala krajem 2011. godine, radi unapređenja privrede, poljoprivrede i preduzetništva. Grad u prvih pet godina rada tog fonda izdvaja najmanje pet odsto gradskog budžeta, s tim što je početnih 100 miliona dinara obezbedio 2012. godine.

Loznica: Konkurs za dodelu subvencijaGradski Fond za razvoj Loznice raspisao je konkurs za subvencije u poljoprivredi i stočarstvu, saopštila je loznička gradska uprava.

Konkurs će biti otvoren sve dok se ne raspodeli predviđeni iznos od 9,1 milion dinara, a najkasnije do 1. decembra. Subvencije se dodeljuju registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima za nabavku plastenika, sistema za navodnjavanje, bušenje arterskih bunara i veštačko osemenjivanje krava junica. Pojedinačni iznosi subvencija su od 20.000 do 250.000 dinara. Loznički fond je ove godine voćarima već podelio 90.000 sadnica malina i 1.800 sadnica šljiva i stotinu košnica. Gradska skupština Loznice je Fond za razvoj osnovala krajem 2011. godine, radi unapređenja privrede, poljoprivrede i preduzetništva. Grad u prvih pet godina rada tog fonda izdvaja najmanje pet odsto gradskog budžeta, s tim što je početnih 100 miliona dinara obezbedio 2012. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik