Opština prodaje parcele na Plavim horizontima

Bez autora
Sep 30 2014

Opština Tivat raspisala je danas javni poziv za prodaju pet svojih zemljišnih parcela u zaleđu uvale Pržna – Plavi horizont, u kojoj je državni investicioni fonda Katara "Qatari Diar" trebalo da gradi luksuzni hotelsko turistički kompleks ranga pet zvjezdica. U javnom pozivu za prodaju tih parcela Opština Tivat je navela da je njihova namjena prema Prostorno-urbanističkom planu Tivta koji važi do 2020, turizam, te da je ukupna početna cijena na licitaciji 192.019 eura. Pravo učešća na licitaciji imaju svi koji uplate depozit u visini od 15 odsto početke cijene,što iznosi 28.802,90 eura, a upravo toliko iznosi i minimalni licitacioni korak u postupku javnog nadmetanja. Licitacija će se održati 16. oktobra, a biće zanimljivo vidjeti da li će se na njoj pojaviti predstavnici "Qatari Diara".

Opština prodaje parcele na Plavim horizontimaOpština Tivat raspisala je danas javni poziv za prodaju pet svojih zemljišnih parcela u zaleđu uvale Pržna – Plavi horizont, u kojoj je državni investicioni fonda Katara "Qatari Diar" trebalo da gradi luksuzni hotelsko turistički kompleks ranga pet zvjezdica.

U javnom pozivu za prodaju tih parcela Opština Tivat je navela da je njihova namjena prema Prostorno-urbanističkom planu Tivta koji važi do 2020, turizam, te da je ukupna početna cijena na licitaciji 192.019 eura, prenosi Radio Tivat.

Pravo učešća na licitaciji imaju svi koji uplate depozit u visini od 15 odsto početke cijene,što iznosi 28.802,90 eura, a upravo toliko iznosi i minimalni licitacioni korak u postupku javnog nadmetanja.

Licitacija će se održati 16. oktobra, a biće zanimljivo vidjeti da li će se na njoj pojaviti predstavnici "Qatari Diara".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik