Najtanji 4G uređaj na svetu

Bez autora
Oct 01 2014

Sa samo 7.5mm, što je isto koliko 5 kreditnih kartica naslaganih jedna na drugu, Huawei Prime je najtanji uređaj za LTE mobilni internet na svetu. Kompanija Huawei predstavila je novi gedžet, Huawei Prime E5878 mobilni uređaj koji je najtanji uređaj za LTE mobilni internet u svetu.On omogućava brzinu preuzimanja sadržaja i do 150 Mbps i povezivanje do 10 uređaja. Primenjujući Nano tehnologiju livenja (NMT), koja kombinuje metal sa polimerom koji zajedno čine odličan materijal, Huawei Prime je tanji od ostalih 4G mobilnih WiFi uređaja na tržištu sa svojih 7.5mm.

Najtanji 4G uređaj na svetuSa samo 7.5mm, što je isto koliko 5 kreditnih kartica naslaganih jedna na drugu, Huawei Prime je najtanji uređaj za LTE mobilni internet na svetu.

Kompanija Huawei predstavila je novi gedžet, Huawei Prime E5878 mobilni uređaj koji je najtanji uređaj za LTE mobilni internet u svetu. On omogućava brzinu preuzimanja sadržaja i do 150 Mbps i povezivanje do 10 uređaja.

Primenjujući Nano tehnologiju livenja (NMT), koja kombinuje metal sa polimerom koji zajedno čine odličan materijal, Huawei Prime je tanji od ostalih 4G mobilnih WiFi uređaja na tržištu sa svojih 7.5mm. Sa 109.5mm dužine i 58mm širine, Huawei Prime lako staje u džep ili torbu.

Uz Huawei Prime možete biti online i do 8 sati u LTE režimu ili 380 sati u režimu mirovanja podržanih baterijom od 1900 mAh.

Dostupan je u beloj i crnoj boji, a od sredine septembra može se naći na tržištu Evrope, Bliskom Istoku i drugim zemljama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik