Uskoro kompletna usluga Pejpala u Srbiji

Bez autora
Oct 05 2014

Kompletna usluga Pejpala biće dostupna u Srbiji, najavljeno je iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Pomoćnik ministra Sava Savić rekao je da od osmog oktobra očekuje da bude dostupna opcija primanja novca preko Pejpala.Ministarstvo trgovine i telekomunikacija u saradnji sa Ministarstvom finansija i Narodnom bankom Srbije otklonilo je sve administrativne prepreke da omogućimo našim stručnjacima, ili našim građanima iz Srbije prodaju usluga i dobara, a samim tim prijem novca, putem Pejpala, rekao je Savić.

Uskoro kompletna usluga Pejpala u SrbijiKompletna usluga Pejpala biće dostupna u Srbiji, najavljeno je iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Pomoćnik ministra Sava Savić rekao je da od osmog oktobra očekuje da bude dostupna opcija primanja novca preko Pejpala.

"Ministarstvo trgovine i telekomunikacija u saradnji sa Ministarstvom finansija i Narodnom bankom Srbije otklonilo je sve administrativne prepreke da omogućimo našim stručnjacima, ili našim građanima iz Srbije prodaju usluga i dobara, a samim tim prijem novca, putem Pejpala", rekao je Savić.

U aprilu je građanima Srbije omogućeno da otvore naloge na najvećem onlajn servisu za slanje novca i plaćanje preko interneta.

Tada je najavljeno da će se servis puštati u nekoliko faza. U početku je bilo moguće jedino kupovanje i slanje novca.

Faza u kojoj će biti dostupna opcija primanja novca značajna je za privrednike jer omogućava da dobiju novac iz inostranstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik