Telenor: Konkurs za projekte osnaživanja mladih

Bez autora
Oct 07 2014

Telenor Fondacija raspisala je konkurs za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnom svijetu, u skladu sa misijom internet za sve. Konkurs će biti otvoren do 7. novembra. O podršci projektima će odlučivati Upravni odbor Fondacije sredinom novembra. Menadžerka Telenor fondacije Adrijana Husić pozvala je sve zainteresovane organizacije, čiji projekat je u skladu sa prioritetnim oblastima rada fondacije, da se prijave na konkurs i pomognu u stvaranju sigurnijeg digitalnog društva, ali i napretku cjelokupne zajednice.

Telenor: Konkurs za projekte osnaživanja mladihTelenor Fondacija raspisala je konkurs za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnom svijetu, u skladu sa misijom internet za sve.

Konkurs će biti otvoren do 7. novembra. O podršci projektima će odlučivati Upravni odbor Fondacije sredinom novembra.

Menadžerka Telenor fondacije Adrijana Husić pozvala je sve zainteresovane organizacije, čiji projekat je u skladu sa prioritetnim oblastima rada fondacije, da se prijave na konkurs i pomognu u stvaranju sigurnijeg digitalnog društva, ali i napretku cjelokupne zajednice.

- Nakon detaljnih priprema u ljetnjem periodu, Telenor fondacija čini prvi korak u realizaciji naše kompanijske misije – da smo ovdje da pomognemo (We are here to help). Dobra praksa i saradnja sa partnerima na drugim projektima ohrabrila nas je da ovim konkursom potražimo nove partnere sa kojim dijelimo iste vrijednosti i ciljeve – rekla je Husić.

Ona je naglasila da se projekti moraju realizovati na teritoriji Crne Gore.

- Kompanija Telenor jedan je od pionira društvene odgovornosti u Crnoj Gori, a dalje djelovanje u ovoj oblasti kroz rad fondacije uticaće na bolje razumijevanje samog koncepta društvene odgovornosti u Crnoj Gori. Telenor fondacija će pružanjem podrške kroz razmjenu znanja i iskustva nastaviti da ulaže u Crnu Goru i pomaže razvoj njenih društvenih potencijala – kazala je Husić.

Nakon što Upravni odbor izabere projekte i inicijative koje će Fondacija podržati, projekti će biti praćeni tokom cijelog procesa – od ideje do realizacije, uz neophodno izvještavanje inicijatora projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik