Luštica bej gradi se po planu

Bez autora
Oct 13 2014

Projekat Luštica bej realizuje se prema planiranoj dinamici, odnosno u okviru postavljenih rokova, saopštili su predstavnici Luštica Developmenta. Novi izvršni direktor Luštica Developmenta Daren Gibsonom sastao se danas sa ministrom finansija Radojem Žugićem. Privode se kraju radovi na izgradnji apartmanskih zgrada, evidentan je napredak u izgradnji marine, a aktuelni su i pregovori sa svjetski poznatim operaterima, kako bi izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa mogla početi u drugoj polovini 2015, izjavio je izvršni direktor kompanije Luštica Development Darren Gibson tokom sastanka.

Luštica bej gradi se po planuProjekat Luštica bej realizuje se prema planiranoj dinamici, odnosno u okviru postavljenih rokova, saopštili su predstavnici Luštica Developmenta.

Novi izvršni direktor Luštica Developmenta Daren Gibsonom sastao se danas sa ministrom finansija Radojem Žugićem.

"Privode se kraju radovi na izgradnji apartmanskih zgrada, evidentan je napredak u izgradnji marine, a aktuelni su i pregovori sa svjetski poznatim operaterima, kako bi izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa mogla početi u drugoj polovini 2015.", izjavio je izvršni direktor kompanije Luštica Development Darren Gibson tokom sastanka.

Žugić je pohvalio partnerski odnos sa renomiranim investitorom i istakao da će Vlada Crne Gore i u narednom periodu, kroz podsticajne mjere, stvarati preduslove za kreiranje predvidivog i stabilnog biznis ambijenta.

„Očekujem da će te mjere animirati i privući nove investitore koji će ulagati ne samo u elitni turizam, već i ostale grane privrede u kojima Crna Gora raspolaže značajnim resursima” rekao je Žugić.

Kako je saopšteno iz Ministrastva finansija dogovoreno je redovno izvještavanje o izgradnji luksuznog turističkog kompleksa Luštica Bay, kao i jačanje saradnje na svim poljima koja mogu ubrzati proces uspješne finalizacije projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik