Općini Tinjan 2,1 milijun kuna iz IPARD-a

Bez autora
Oct 13 2014

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je općini Tinjan 2,1 milijun kuna za rekonstrukciju lokalne nerazvrstane ceste. Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture". Općini Tinjan iz Istarske županije isplaćeno je 2,13 milijuna kuna za ulaganje u rekonstrukciju nerazvrstane ceste, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine. Za navedenu mjeru mogle su se natjecati jedinice lokalne samouprave s manje od 10.000 stanovnika, a razina potpore iznosi čak 100 posto od ukupno prihvatljivih troškova, navode iz Agencije.

Općini Tinjan 2,1 milijun kuna iz IPARD-aAgencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je općini Tinjan 2,1 milijun kuna za rekonstrukciju lokalne nerazvrstane ceste.

Riječ je o isplati na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 "Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture".

Općini Tinjan iz Istarske županije isplaćeno je 2,13 milijuna kuna za ulaganje u rekonstrukciju nerazvrstane ceste, uključujući pripremne radove, zemljane radove i radove na konstrukciji cestovne površine.

Za navedenu mjeru mogle su se natjecati jedinice lokalne samouprave s manje od 10.000 stanovnika, a razina potpore iznosi čak 100 posto od ukupno prihvatljivih troškova, navode iz Agencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik