„Ajfon 6“ do kraja meseca u Srbiji

Bez autora
Oct 13 2014

Američka kompanija „Epl“ saopštila je danas da će se najnoviji modeli njenih pametnih telefona „ajfon 6“ i „ajfon 6 plus“ do kraja oktobra naći u prodaji u 36 novih zemalja i teritorija, među kojima je i Srbija.„Ajfon 6“ i „ajfon 6 plus“ će tako od kraja ovog meseca biti zvanično dostupni u 69 zemalja i teritorija širom Evrope, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike, a do kraja godine trebalo bi da budu dostupni u više od 115 zemalja.

„Ajfon 6“ do kraja meseca u SrbijiAmerička kompanija „Epl“ saopštila je danas da će se najnoviji modeli njenih pametnih telefona „ajfon 6“ i „ajfon 6 plus“ do kraja oktobra naći u prodaji u 36 novih zemalja i teritorija, među kojima je i Srbija.

„Ajfon 6“ i „ajfon 6 plus“ će tako od kraja ovog meseca biti zvanično dostupni u 69 zemalja i teritorija širom Evrope, Azije, Bliskog istoka, Latinske Amerike i Afrike, a do kraja godine trebalo bi da budu dostupni u više od 115 zemalja.

Pored Srbije, od zemalja u okruženju, novi „ajfoni“ će se od 31. oktobra naći u prodaji u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Makedoniji, Mađarskoj, Crnoj Gori, Rumuniji i Sloveniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik