Delta Holding: Za prvih 9 meseci 2014. investirano 27,7 miliona evra

Bez autora
Oct 14 2014

U prvih 9 meseci 2014. godine nastavljen je snažan razvoj Delta Holdinga, kroz investicije vredne 27,7 miliona evra. Ove investicije poboljšavaju poslovne performanse kompanije i donose više stotina novih radnih mesta u Srbiji. Dve investicije već su završene i puštene u rad: druga hladnjača na imanju Podunavlje u Čelarevu (6 miliona evra) i nova linija za proizvodnju kratke testenine u novosadskom Danubiusu (1,8 miliona evra). U toku je najveći ovogodišnji projekat, izgradnja novog distributivno-lostičkog centra Delta Transportnog Sistema u Staroj Pazovi (vrednost 10,2 miliona evra), koji će doneti i 400 novih radnih mesta. U ovom trenutku izvodi se i adaptacija poslovnog prostora Mala kula u Bloku 19 (3,5 miliona evra).

Delta Holding: Za prvih 9 meseci 2014. investirano 27,7 miliona evraU prvih 9 meseci 2014. godine nastavljen je snažan razvoj Delta Holdinga, kroz investicije vredne 27,7 miliona evra. Ove investicije poboljšavaju poslovne performanse kompanije i donose više stotina novih radnih mesta u Srbiji.

Dve investicije već su završene i puštene u rad: druga hladnjača na imanju Podunavlje u Čelarevu (6 miliona evra) i nova linija za proizvodnju kratke testenine u novosadskom Danubiusu (1,8 miliona evra). U toku je najveći ovogodišnji projekat, izgradnja novog distributivno-lostičkog centra Delta Transportnog Sistema u Staroj Pazovi (vrednost 10,2 miliona evra), koji će doneti i 400 novih radnih mesta. U ovom trenutku izvodi se i adaptacija poslovnog prostora Mala kula u Bloku 19 (3,5 miliona evra).

I u narednom periodu Delta Holding planira pokretanje velikih projekata, za koje je već obezbeđeno finansiranje u vrednosti preko 200 miliona evra. Među najznačajnijim projektima na konferenciji za novinare najavljeni su izgradnja šoping-mola Delta Planet, izgradnja novog hotela visoke kategorije i poslovne zgrade za poznatog kupca - veliku međunarodnu kompaniju i izgradnja novog poslovnog sedišta Delta Holdinga.

Dinamika njihove realizacije zavisiće najviše od efikasnosti i brzine u izdavanju građevinskih i svih drugih potrebnih dozvola.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik