PayPal: Primanje novca konačno funkcioniše

Bez autora
Oct 14 2014

Primanje novca putem PayPal-a večeras je omogućeno pojedinim korisnicima ovog servisa u Srbiji. PayPal je večeras konačno omogućio naplatu putem ovog servisa, ali ne za sve korisnike i to sa nekoliko dana zakašnjenja.Pojedini korisnici već su dobili obaveštenje u prilivu nakon testiranja, dok drugi pak i dalje čekaju na mail kojim se potvrđuje transfer novca. Inače, u svetu je bilo slučajeva da se na pojedine prilive čeka i po nekoliko nedelja.

PayPal: Primanje novca konačno funkcionišePrimanje novca putem PayPal-a večeras je omogućeno pojedinim korisnicima ovog servisa u Srbiji.

PayPal je večeras konačno omogućio naplatu putem ovog servisa, ali ne za sve korisnike i to sa nekoliko dana zakašnjenja.

Netokracija piše da su pojedini korisnici već dobili obaveštenje u prilivu nakon testiranja, dok drugi pak i dalje čekaju na mail kojim se potvrđuje transfer novca.

Inače, u svetu je bilo slučajeva da se na pojedine prilive čeka i po nekoliko nedelja.

Inicijalna testiranja pokazuju da korisnici mogu da pošalju sredstva individualnim korisnicima, kao i firmama sa merchant nalozima.

Prema pojedinim tvrdnjama nalozi u Srbiji i dalje nisu u mogućnosti da primaju novac, iako su u mogućnosti da pošalju finansijska sredstva na adrese u Srbiji, ali je verovatno reč o privremenim poteškoćama u funkcionisanju servisa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik