“Generali” pred novim poglavljem

Bez autora
Oct 16 2014

“Generali grupa”, u maju je otkupila manjinski udeo u kompaniji Delta Generali Osiguranje a.d.o. i na taj način stekla potpuno vlasništvo nad drugom najvećom osiguravajućom kućom na srpskom tržištu. U skladu sa novom vlasničkom strukturom, kompanija koja je 2013. godinu završila sa udelom od 20% na našem tržištu osiguranja, od 22. septembra 2014. posluje pod novim poslovnim imenom - Generali Osiguranje Srbija a.d.o. Prema rečima Andree Simoncellija, predsednika i generalnog direktora Generali Osiguranja Srbija, ova investicija potvrđuje važnost tržišta Srbije za poslovanje Generali grupe, kao i veru kompanije u veliki potencijal za poslovni rast u našoj zemlji. Nakon promene imena, Generali Osiguranje Srbija a.d.o. zadržava svoj uspešan koncept poslovanja. Klijentima je na raspolaganju 1.000 prodajnih mesta u 50 gradova naše zemlje uz ponudu punog opsega usluga osiguranja.

“Generali” pred novim poglavljem“Generali grupa”, u maju je otkupila manjinski udeo u kompaniji Delta Generali Osiguranje a.d.o. i na taj način stekla potpuno vlasništvo nad drugom najvećom osiguravajućom kućom na srpskom tržištu. U skladu sa novom vlasničkom strukturom, kompanija koja je 2013. godinu završila sa udelom od 20% na našem tržištu osiguranja, od 22. septembra 2014. posluje pod novim poslovnim imenom - Generali Osiguranje Srbija a.d.o.

Prema rečima Andree Simoncellija, predsednika i generalnog direktora Generali Osiguranja Srbija, ova investicija potvrđuje važnost tržišta Srbije za poslovanje Generali grupe, kao i veru kompanije u veliki potencijal za poslovni rast u našoj zemlji.

Nakon promene imena, Generali Osiguranje Srbija a.d.o. zadržava svoj uspešan koncept poslovanja. Klijentima je na raspolaganju 1.000 prodajnih mesta u 50 gradova naše zemlje uz ponudu punog opsega usluga osiguranja. Nedavne promene, za Generali predstavljaju novo poslovno poglavlje koje donosi korist klijentima, ali i zaposlenima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik