Najveći zakrivljeni televizor na svetu

Bez autora
Oct 19 2014

Kompanija „Samsung“ predstaviće premijerno na srpskom tržištu početkom novembra prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, dijagonale od 2,66 metara (105 inča). Ovaj zakrivljeni UHD TV (model S9) dolazi s odnosom prikaza slike u formatu 21:9, što korisnicima omogućava da kod kuće uživaju u bioskopskom doživljaju.Sa rezolucijom ekrana od 11 miliona piksela (5120dž2160), nudi pet puta veću rezoluciju od Full HD, te se na ekranu vide i najsitniji detalji.

Najveći zakrivljeni televizor na svetuKompanija „Samsung“ predstaviće premijerno na srpskom tržištu početkom novembra prvi najveći zakrivljeni UHD televizor na svetu, dijagonale od 2,66 metara (105 inča). Ovaj zakrivljeni UHD TV (model S9) dolazi s odnosom prikaza slike u formatu 21:9, što korisnicima omogućava da kod kuće uživaju u bioskopskom doživljaju.

Sa rezolucijom ekrana od 11 miliona piksela (5120dž2160), nudi pet puta veću rezoluciju od Full HD, te se na ekranu vide i najsitniji detalji. Uz to, ovaj televizor će uvek biti kompatibilan sa najnovijim UHD standardima emitovanja, zahvaljujući „Samsungovom“ UHD Evolution Kit. Takođe, „Samsungova“ tehnologija kvaliteta slike Peak Illuminator pravi suptilne razlike osvetljenosti i kontrasta za bolje detalje, čak i u najtamnijim scenama.

„Samsungov“ zakrivljeni UHD TV od 105 inča ima moćne ugrađene zvučnike snage 160 , zbog čega korisnici imaju još bolje iskustvo gledanja. Uz vrhunski dizajn, ovaj impresivan televizor može se odlično uklopiti uz svaki enterijer. Dolazi s premijum uslugom, koja, između ostalog, predviđa besplatnu dostavu, postavljanje i kalibriranje uređaja.

Osim ovog zakrivljenog televizora, kompanija „Samsung“ predstaviće na „Hi-Files Show“ 8. i 9. novembra, i svoj portfolio audio i video uređaja za 2014. godinu, kao i zakrivljene zvučnike nedavno predstavljene na sajmu IFA 2014.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik