Od sjutra jeftinije sve vrste goriva

Bez autora
Oct 20 2014

U Crnoj Gori će od sjutra, 21. oktobra, sve vrste goriva biti, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije. Litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji pet centi i koštaće, 1,32 eura, a litar eurosupera BMB 95 prodavaće se po šest centi nižoj cijeni i koštaće 1,28 eura. Litar eurodizela biće jeftiniji četiri centa i koštaće 1,19 eura. Pojeftiniće i lož ulje, pa će litar lož ulja za grijanje koštati 0,88 eura, a lož ulja u veleprodaji 1,16 eura. Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih drivata, naredni obračun će se obaviti 3. novembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 4. novembra istakli su iz Ministarstva ekonomije.

Od sjutra jeftinije sve vrste gorivaU Crnoj Gori će od sjutra, 21. oktobra, sve vrste goriva biti, saopšteno je CdM-u iz Ministarstva ekonomije.

Litar eurosupera BMB 98 biće jeftiniji pet centi i koštaće, 1,32 eura, a litar eurosupera BMB 95 prodavaće se po šest centi nižoj cijeni i koštaće 1,28 eura.

Litar eurodizela biće jeftiniji četiri centa i koštaće 1,19 eura.

Pojeftiniće i lož ulje, pa će litar lož ulja za grijanje koštati  0,88 eura, a lož ulja u veleprodaji 1,16 eura.

Prema Uredbi o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih drivata, naredni obračun će se obaviti 3. novembra, a eventualno izmijenjene vrijednosti naftnih derivata važiće od 4. novembra istakli su iz Ministarstva ekonomije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik