Air Serbia: Promocija u znak obeležavanja prvog rođendana

Bez autora
Oct 22 2014

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, zvanično će obeležiti svoj prvi rođendan 26. oktobra 2014, na godišnjicu kada je prvi od novih aviona Airbus A319 leteo iz Beograda za Abu Dabi.U znak uspešnog poslovanja i obeležavanja ovog važnog događaja, Air Serbia će pokrenuti niz promotivnih kampanja počevši od petka, 24. oktobra.

Air Serbia: Promocija u znak obeležavanja prvog rođendanaAir Serbia, nacionalna aviokompanija Republike Srbije, zvanično će obeležiti svoj prvi rođendan 26. oktobra 2014, na godišnjicu kada je prvi od novih aviona Airbus A319 leteo iz Beograda za Abu Dabi.

U znak uspešnog poslovanja i obeležavanja ovog važnog događaja, Air Serbia će pokrenuti niz promotivnih kampanja počevši od petka, 24. oktobra.

"U znak našeg prvog rođendana, osmislili smo niz specijalnih ponuda koje će omogućiti našim gostima da proslave zajedno sa nama. Želimo da im omogućimo da putuju do svojih omiljenih odredišta ili da istraže neku novu destinaciju. Zahvaljujemo se građanima Srbije i svima koji putuju Air Serbia-om na podršci i odanosti. Naš cilj je da podstaknemo putnike koji tek treba da dožive našu uslugu i gostoprimstvo, da se i sami uvere šta je to što je Air Serbia-u učinilo toliko uspešnom. Promotivne ponude odnosiće se na celokupnu mrežu Air Serbia-e, kao i na destinacije koje pokrivaju naši codeshare partneri", izjavio je Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e.

Air Serbia je u svom saopštenju pozvala goste goste da redovno posećuju sajt www.airserbia.com, profil na Facebook-u i poslovnice kako bi se obavestili o predstojećoj ponudi tokom celog rođendanskog meseca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik