Vlada dala zeleno svetlo za "Aerodrome Srbije"

Bez autora
Oct 22 2014

Vlada Srbije je danas dala "zeleno svetlo" da se započne sa aktivnostima za osnivanja privrednog društva "Aerodromi Srbije" a na predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Vlada je zadužila Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da obrazuje Radnu grupu od predstavnika nadležih ministarstava i ostalih relevantnih subjekata, koja će koordinirati aktivnosti neophodne za sprovođenje ovog postupka, saopštilo je resorno ministarstvo. Vlada se takođe saglasila s predlogom Ministarstva građevinarstva da se nastave aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje brze saobraćajnice - državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor) i zadužila to ministarstvo da nastavi aktivnosti na sprovođenju tog projekta, navedeno je u saopštenju.

Vlada dala zeleno svetlo za "Aerodrome Srbije"Vlada Srbije je danas dala "zeleno svetlo" da se započne sa aktivnostima za osnivanja privrednog društva "Aerodromi Srbije" a na predlog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Vlada je zadužila Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture da obrazuje Radnu grupu od predstavnika nadležih ministarstava i ostalih relevantnih subjekata, koja će koordinirati aktivnosti neophodne za sprovođenje ovog postupka, saopštilo je resorno ministarstvo.

Vlada se takođe saglasila s predlogom Ministarstva građevinarstva da se nastave aktivnosti na realizaciji projekta izgradnje brze saobraćajnice - državnog puta IB reda broj 21 Novi Sad - Ruma (Fruškogorski koridor) i zadužila to ministarstvo da nastavi aktivnosti na sprovođenju tog projekta, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik