BH Telecom otvorio prodajni objekt u Sarajevo City Centru

Bez autora
Oct 23 2014

Kompanija BH Telecom otvorila je danas prodajni objekt koji se nalazi u Sarajevo City Centru. Telecom centar na adresi Hiseta bb deveti je otvoreni prodajni objekt na području Direkcije Sarajevo, a 54. na teritoriji BiH. Telecom centar su zvanično pustili u rad generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i načelnik Općine Centar Dževad Bećirović. Rešidbegović je tom prilikom ukazao na neophodnost daljnjeg ulaganja u telecom centre, prije svega radi odgovarajuće podrške korisnicima. U BH Telecomu je svaki dan u setu usluga neka novost i želim da naglasim da velika investiciona ulaganja u fiksnu i mobilnu mrežu, koja u ovoj godini iznose oko 19,5 miliona KM, kada se dodaju na ovako kvalitetne pristupne kanale, sasvim sigurno će dovesti do povećanja zadovoljstva korisnika, izjavio je direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Kemal Avdagić.

BH Telecom otvorio prodajni objekt u Sarajevo City CentruKompanija BH Telecom otvorila je danas prodajni objekt koji se nalazi u Sarajevo City Centru.

Telecom centar na adresi Hiseta bb deveti je otvoreni prodajni objekt na području Direkcije Sarajevo, a 54. na teritoriji BiH. Telecom centar su zvanično pustili u rad generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović i načelnik Općine Centar Dževad Bećirović.

Rešidbegović je tom prilikom ukazao na neophodnost daljnjeg ulaganja u telecom centre, prije svega radi odgovarajuće podrške korisnicima.

- U BH Telecomu je svaki dan u setu usluga neka novost i želim da naglasim da velika investiciona ulaganja u fiksnu i mobilnu mrežu, koja u ovoj godini iznose oko 19,5 miliona KM, kada se dodaju na ovako kvalitetne pristupne kanale, sasvim sigurno će dovesti do povećanja zadovoljstva korisnika - izjavio je direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma Kemal Avdagić.
 
Dodao je da od danas počinje akcija u kojoj će svi novi korisnici usluga BH Telecoma moći ostvariti kvalitetne popuste i benefite, a o detaljima se mogu informirati u svim telecom centrima i prodajnim mjestima BH Telecoma.

Otvaranje novog prodajnog objekta znači mnogo veću dostupnost svih usluga BH Telecoma za građane kojima će biti omogućena 'kupovina' fiksnih i mobilnih priključaka BH Line i BH Mobile mreže, fiksnih i mobilnih telefonskih aparata, internet priključaka i usluga, Ultra Plus i Ultra Start paketa, ultra kartica i svih ostalih servisa i usluga iz širokog uslužnog i prodajnog asortimana BH Telecoma.

Poslovni prostor je površine 43 metra kvadratna, a vrijednost ugovora adaptacije i opremanja prostora 73.784 KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik