Razgovori o saradnji banjalučkog i beogradskog aerodroma

Bez autora
Oct 23 2014

Ministar saobraćaja i veza Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas sa v.d. generalnog direktora beogradskog Aerodroma Nikola Tesla Sašom Vlaisavljevićem o konkretizaciji poslovno-tehničke saradnje Aerodroma Nikola Tesla i Aerodroma Banja Luka. Čubrilović je izrazio podršku Vlade RS-a unapređenju saradnje dvaju aerodroma, ističući da je u interesu tog bh. entiteta da razvija aviosaobraćaj, saopćeno je iz resornog ministarstva. I Vlaisavljević je ukazao na značaj ulaganja u aviosaobraćaj i aerodromsku infrastrukturu, napominjući da Aerodrom Nikola Tesla posljednje dvije godine bilježi veliki rast u broju putnika. Naglasio je potrebu angažovanja domaće industrije u rekonstrukciji postojećih i izgradnji novih aerodromskih kapaciteta. Tehnička služba Aerodroma Nikola Tesla boravila je na Aerodromu Banja Luka, gdje su izvršeni pregledi piste i druge infrastrukture, s ciljem pripreme aerodroma za zimske uslove, te je ponuđena pomoć u operativno-tehničkim poslovima.

Razgovori o saradnji banjalučkog i beogradskog aerodromaMinistar saobraćaja i veza Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas sa v.d. generalnog direktora beogradskog Aerodroma Nikola Tesla Sašom Vlaisavljevićem o konkretizaciji poslovno-tehničke saradnje Aerodroma Nikola Tesla i Aerodroma Banja Luka.

Čubrilović je izrazio podršku Vlade RS-a unapređenju saradnje dvaju aerodroma, ističući da je u interesu tog bh. entiteta da razvija aviosaobraćaj, saopćeno je iz resornog ministarstva
 
I Vlaisavljević je ukazao na značaj ulaganja u aviosaobraćaj i aerodromsku infrastrukturu, napominjući da Aerodrom Nikola Tesla posljednje dvije godine bilježi veliki rast u broju putnika. Naglasio je potrebu angažovanja domaće industrije u rekonstrukciji postojećih i izgradnji novih aerodromskih kapaciteta.
 
Tehnička služba Aerodroma Nikola Tesla boravila je na Aerodromu Banja Luka, gdje su izvršeni pregledi piste i druge infrastrukture, s ciljem pripreme aerodroma za zimske uslove, te je ponuđena pomoć u operativno-tehničkim poslovima.
 
Sastanku je prisustvovao i direktor Aerodroma Banja Luka Miroslav Janjić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik