Peti oglas za prodaju Mediterana

Bez autora
Oct 26 2014

Stečajna uprava budvanskog preduzeća Maestraltours raspisala je peti oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela Mediteran po početnoj cijeni od 44,82 miliona eura, oko 4,8 miliona nižoj nego na prethodnom tenderu. Na prodaju je, pored hotelskog kompleksa Mediteran, i proizvodno-tehnološka i ostala oprema po cijeni od 1,76 miliona eura, katastarska parcela od 484 metara kvadratnih za 266 hiljada i jahta Cranchi Atlantique 40 za 165 hiljada eura. Ukupna početna cijena ponuđene imovine Maestraltoursa, budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosi oko 47 miliona eura i niža je oko pet miliona eura nego na prethodnom oglasu. Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16 hiljada metara kvadratnih i obuhvata hotel Mediteran, kategorisan sa četiri plus zvjezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i A la carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dvije restoranske bašte...

Peti oglas za prodaju MediteranaStečajna uprava budvanskog preduzeća Maestraltours raspisala je peti oglas za prodaju luksuznog bečićkog hotela Mediteran po početnoj cijeni od 44,82 miliona eura, oko 4,8 miliona nižoj nego na prethodnom tenderu.

Na prodaju je, pored hotelskog kompleksa Mediteran, i proizvodno-tehnološka i ostala oprema po cijeni od 1,76 miliona eura, katastarska parcela od 484 metara kvadratnih za 266 hiljada i jahta Cranchi Atlantique 40 za 165 hiljada eura.

Ukupna početna cijena ponuđene imovine Maestraltoursa, budvanskog biznismena Blaža Dedića, iznosi oko 47 miliona eura i niža je oko pet miliona eura nego na prethodnom oglasu.

Ponuđeni hotelski kompleks izgrađen je na parceli od 16 hiljada metara kvadratnih i obuhvata hotel Mediteran, kategorisan sa četiri plus zvjezdice. Hotel ima 230 soba sa 547 ležaja, pansionski i A la carte restoran, kafeteriju, plažni restoran-piceriju, Loby bar, dvije restoranske bašte, noćni klub/kabare, otvoreni i zatvoreni bazenom sa Wellness & Spa centrom, fitnes klub, kozmetički i frizerski salon, kongresni centar, Aqua park, fontane, rijeku i ribnjak, TV salu, rent-a car službu i suvenirnicu.

Stečaj u Maestraltours uveden je u junu prošle godine, zbog višegodišnjeg milionskog duga. Račun firme bio je u blokadi pet godina zbog duga od četiri miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik