Za dobre biznis planove po 3.333 evra

Bez autora
Oct 28 2014

Tri najbolja biznis plana budućih preduzetnika u okviru projekta "Palilulski poslovni anđeo" dobiće novčanu podršku od po 3.333 evra. To je omogućeno Protokolom o međusobnoj saradnji i podršci projektu koji su danas potpisali opština Palilula, Klub privrednika te opštine i slovenačka kompanija "Euroračunovodstvo".Odabir najboljih ideja i budućih preduzetnika, koji će osvojiti bespovratnu novčanu podršku za otpočinjanje biznisa obaviće se na osnovu konkursa koji će biti objavljen na sajtovima opštine, Kluba privrednika i "Euroračunovodstva".

Za dobre biznis planove po 3.333 €Tri najbolja biznis plana budućih preduzetnika u okviru projekta "Palilulski poslovni anđeo" dobiće novčanu podršku od po 3.333 evra.

To je omogućeno Protokolom o međusobnoj saradnji i podršci projektu koji su danas potpisali opština Palilula, Klub privrednika te opštine i slovenačka kompanija "Euroračunovodstvo".

Odabir najboljih ideja i budućih preduzetnika, koji će osvojiti bespovratnu novčanu podršku za otpočinjanje biznisa obaviće se na osnovu konkursa koji će biti objavljen na sajtovima opštine, Kluba privrednika i "Euroračunovodstva".

Za učesnike konkursa čije ideje budu, po mišljenju komisije, imale šansu za realizaciju, biće organizovana obuka za pravljenje biznis plana, posle čega će tri najuspešnija plana dobiti po 3.333 evra kao podsticaj za razvijanje posla.

Predsednik Gradske opštine Palilula Stojan Nikolić istakao je značaj projekta "Palilulski poslovni anđeo" u pokretanju privrede.

"Mi kao opština mogli bismo da napravimo procenu, kako da ovakvim i sličnim projektima pokrenemo zapošljavanje i da pozovemo i ostale privrednike da u tome učestvuju. Sve što je u vezi sa zapošljavanjem i prihodom na Paliluli mi smo kao opština zainteresovani", rekao je Nikolić, a navodi se u saopštenju te opštine.

Direktor "Euroračunovodstva" Uroš Stošicki pozvao je što više ljudi da se javi, da dođu na obuku, da vide kako se pravi biznis plan i kako da pokrenu posao.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik