Budvanska rivijera preuzela Lipku

Bez autora
Oct 29 2014

Hotelska grupa "Budvanska Rivijera" od 1.decembra, gazdovaće godinu kolašinskim hotelom Lipka. To je predviđeno ugovorom koji je danas potpisan u Kolašinu. Potpisivanjem ugovora o zakupu hotela Lipka i njegovom integracijom u sistem Hotelske grupe doprinosi valorizaciji sjevera i povezivanju turističke ponude primorskog i sjevernog dijela, kazao je izvršni direktor Budvanske rivijere Vule Tomašević. Tomašević je podsjetio da je hotel Lipka do maja 2012. bio veoma dobro pozicioniran na turističkom tržištu, kao i da je 2011. proglašen za najbolji hotel sjeverne regije i da je dobitnik Wild beauthy nagrade. Integracijom kapaciteta Lipke u svoj sistem, HG kao jedna od najvećih kompanija u zemlji, dokazuje da kontinuirano radi na razvoju sopstvenog proizvoda i širenju dijapazona usluga iz svoje ponude, kaže Tomašević.

Budvanska rivijera preuzela LipkuHotelska grupa "Budvanska Rivijera" od 1.decembra, gazdovaće godinu kolašinskim hotelom Lipka. To je predviđeno ugovorom koji je danas potpisan u Kolašinu.

“Potpisivanjem ugovora o zakupu hotela Lipka i njegovom integracijom u sistem Hotelske grupe doprinosi valorizaciji sjevera i povezivanju turističke ponude primorskog i sjevernog dijela”, kazao je u intervjuu Radiju Crne Gore izvršni direktor Budvanske rivijere Vule Tomašević.

Tomašević je podsjetio da je hotel Lipka do maja 2012. bio veoma dobro pozicioniran na turističkom tržištu, kao i da je 2011. proglašen za najbolji hotel sjeverne regije i da je dobitnik Wild beauthy nagrade.

“Integracijom kapaciteta Lipke u svoj sistem, HG kao jedna od najvećih kompanija u zemlji, dokazuje da kontinuirano radi na razvoju sopstvenog proizvoda i širenju dijapazona usluga iz svoje ponude”, kaže Tomašević. 

Poslije dužeg vremena u okviru “Budvanske rivijere” imamo dva hotela “Mogren” i “Lipka” koji će raditi tokom cijele godine, kaže Tomašević.

“Imamo mogućnost kreiranje posebnih turističkih paketa gdje je zastupljena ponuda i primorskog i planinskog dijela. Cjenovna politika biće koncipirana na realnim osnovama, što je inače praksa u svim objektima društva, tako da je cijena već u decembru 35 eura na bazi polupansiona”, kazao je Tomašević u intervjuu koleginici Gorici Šaković.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik