E knjige od danas moguće kupiti u Srbiji

Bez autora
Oct 29 2014

Kompanija "New Look Entertainment", koja od 2011. godine plasira srpska izdanja e-knjiga na svetsko tržište, predstavila je danas na Sajmu knjiga u Beogradu unapređenu aplikaciju za android telefone i tablet uređaje - E Knjižara, pomoću koje i čitaoci u Srbiji mogu da kupe omiljene digitalne naslove.E Knjižara je katalog izdanja, aplikacija u kojoj se bira omiljeni naslov i plaća putem vaučera ili platnom karticom. E Knjižara trenutno nudi i 70 naslova koji mogu da se preuzmu potpuno besplatno, a reč je o, uglavnom, klasičnim delima domaće književnosti.

E knjige od danas moguće kupiti u SrbijiKompanija "New Look Entertainment", koja od 2011. godine plasira srpska izdanja e-knjiga na svetsko tržište, predstavila je danas na Sajmu knjiga u Beogradu unapređenu aplikaciju za android telefone i tablet uređaje - E Knjižara, pomoću koje i čitaoci u Srbiji mogu da kupe omiljene digitalne naslove.

E Knjižara je katalog izdanja, aplikacija u kojoj se bira omiljeni naslov i plaća putem vaučera ili platnom karticom.

E Knjižara trenutno nudi i 70 naslova koji mogu da se preuzmu potpuno besplatno, a reč je o, uglavnom, klasičnim delima domaće književnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik