Dodijeljene nagrade DOBRO za filantropiju

Bez autora
Oct 29 2014

U prelijepom ambijentu sarajevske Vijećnice, u okruženju dobrih ljudi, sinoć su proglašeni dobitnici nagrade DOBRO za filantropiju u kategorijama korporativne i individualne filantropije, te su dodijeljena dva posebna priznanja. Dobitnici nagrade u oblasti korporativne filantropije su: kategorija korporativna filantropija - mala kompanija: Elcom d.o.o., kategorija korporativna filantropija - srednja kompanija: VGT osiguranje d.d., kategorija korporativna filantropija - velika kompanija: Prevent BH d.o.o. Prvi put, nagrađeni su i oni koji brinu o svojim zajednicama i koji kroz razvoj filantropije doprinose dugoročnom razvoju naše zemlje. Dobitnik nagrade u oblasti individualne filantropije je gospodin Munir Pašagić. Potaknuti izuzetnom solidarnošću iskazanom tokom nezapamćenih poplava u maju 2014. godine, nagrađena je kompanija za doprinos oporavku od poplava. Posebno priznanje za pomoć poplavljenim područjima dobila je kompanija BH Telecom d.d.

Dodijeljene nagrade DOBRO za filantropijuU prelijepom ambijentu sarajevske Vijećnice, u okruženju dobrih ljudi, sinoć su proglašeni dobitnici nagrade DOBRO za filantropiju u kategorijama korporativne i individualne filantropije, te su dodijeljena dva posebna priznanja.

Dobitnici nagrade u oblasti korporativne filantropije su:
- Kategorija korporativna filantropija - mala kompanija: Elcom d.o.o.
- Kategorija korporativna filantropija - srednja kompanija: VGT osiguranje d.d.
- Kategorija korporativna filantropija - velika kompanija: Prevent BH d.o.o

Prvi put, nagrađeni su i oni koji brinu o svojim zajednicama i koji kroz razvoj filantropije doprinose dugoročnom razvoju naše zemlje. Dobitnik nagrade u oblasti individualne filantropije je gospodin Munir Pašagić.

Potaknuti izuzetnom solidarnošću iskazanom tokom nezapamćenih poplava u maju 2014. godine, nagrađena je kompanija za doprinos oporavku od poplava. Posebno priznanje za pomoć poplavljenim područjima dobila je kompanija BH Telecom d.d.

Drugo posebno priznanje dodijeljeno je naj mladom filantropu, a prema ocjeni Komisije za odabir najviše brige o društvu pokazao je gospodin Adi Salčinović.

Uručene su i Zahvalnice za filantropska djelovanja svim finalistima koji su bili u užem izboru za nagradu DOBRO za filantropiju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik