Kompanija "Shimadzu" obeležila pet godina postojanja u Srbiji

Bez autora
Nov 06 2014

Kompanija "Shimadzu" je održala seminar u Beogradu, kojim je obeleženo pet godina postojanja u Srbiji. Otvarajući seminar, u prisustvu velikog broja poslovnih partnera, Jelena Lazić, direktorka "Ogranak Shimadzu Branch" rekla je: "Zadovoljni smo zastupljenosti na tržištu. "Shimadzu" postoji od 1875. te je dosta korisnika prepoznalo kvalitet našeg brenda već od prvog dana". Seminar je bio posvećen primeni "Shimadzu" uređaja u ispitivanju ispravnosti hrane, kliničkom ispitivanju. Takođe "Shimadzu" je predstavio novu seriju proizvoda AGS-X I EZ Test, univerzalnih urđaja za fizičko ispitivanje materijala. "Shimadzu" korporacija je proizvođač naučne i istraživačke opreme, koja nudi najkompletniji program instrumenata za analitiku, biotehnologiju i testiranje materijala.

Kompanija Kompanija "Shimadzu" je održala seminar u Beogradu, kojim je obeleženo pet godina postojanja u Srbiji.

Otvarajući seminar, u prisustvu velikog broja poslovnih partnera, Jelena Lazić, direktorka "Ogranak Shimadzu Branch" rekla je: "Zadovoljni smo zastupljenosti na tržištu. "Shimadzu" postoji od 1875. te je dosta korisnika prepoznalo kvalitet našeg brenda već od prvog dana".

Seminar je bio posvećen primeni "Shimadzu" uređaja u ispitivanju ispravnosti hrane, kliničkom ispitivanju.

Takođe, "Shimadzu" je predstavio novu seriju proizvoda AGS-X I EZ Test, univerzalnih urđaja za fizičko ispitivanje materijala.

"Shimadzu" korporacija je proizvođač naučne i istraživačke opreme, koja nudi najkompletniji program instrumenata za analitiku, biotehnologiju i testiranje materijala.

Proizvodni program obuhvata analitičke sisteme za hormatografiju (HPLC, LCMS, GC, GCMS, MDGCGCMS), spektroskopiju (UVVIS, FTIR, AAS, RF, EDX, ICP) i ekologiju (TOCTN), ispitivanje materijala (AG-X, AGS-X, EZ TEST, HVM-G, SERVOPULSER, HITS). Novi sektor, "Shimadzu Biotech", fokusiran je na biotehnologiji, nudi preparativne i analitičke LCMS, kao i MALDI-TOF sisteme.

Tehnologija je usmerena prema kupcu, služi na dobrobit ljudima i u skladu je sa regulativama zaštite životne sredine i prirodom.

"Shimadzu" se razvija kao kompanija još od 1875. i njegovo tehničko znanje je zasnovano na bogatom istorijskom razvoju i svetski razgranatoj mreži, što je prednost za svakog klijenta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik